2o Δημοτικό Σχολείο Ελευθερίου - Κορδελιού

Μακεδονομάχων 7 Τ.Κ 56334

Τηλέφωνο / fax: 2310 763632

email: 2dimelf@sch.gr

Οι εκδηλώσεις του σχολείου μας για το τέλος της σχολικής χρονιάς

Οι εκδηλώσεις του σχολείου μας για το τέλος της σχολικής χρονιάς, το απόγευμα της Πέμπτης 13 Ιουνίου 2024.

ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ με 45 έργα μαθητών/τριών μας απ’ όλες τις τάξεις που συμμετείχαν στον 3ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας – ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ, ανάμεσά τους το έργο που απέσπασε το ΤΡΙΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ και άλλα 13 έργα που διακρίθηκαν και βραβεύτηκαν με ΕΠΑΙΝΟΥΣ!

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «Ο πόλεμος της χαμένης παντόφλας του Κατσούφη Βασιλιά», μια θεατρική διασκευή που βασίζεται σε δύο διαφορετικά βιβλία του Ευγένιου Τριβιζά και συμμετέχουν όλα τα παιδιά από την Α’ μέχρι και την Ε’ τάξη!

ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «Κόβε, ράβε, παίξε, χόρευε!» από τα παιδιά της ΣΤ’ τάξης, με πολλή μουσική, ρυθμικά δρώμενα και πανέμορφες χορογραφίες!

ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ «Οικονομία στο νερό, με τον Καραγκιόζη υδραυλικό!» από τα παιδιά της Δ2’ τάξης, σε ένα κείμενο που τους διαλόγους έγραψαν και παίζουν τα ίδια τα παιδιά, με αφορμή ένα περιβαλλοντικό πρόγραμμα!

Εμείς (παιδιά και εκπαιδευτικοί) κοπιάσαμε, διασκεδάσαμε, φωνάξαμε, χορέψαμε, συγκινηθήκαμε και πιστεύουμε πως τα καταφέραμε...

Σας περιμένουμε όλες και όλους με καλή διάθεση και όρεξη για διασκέδαση για να τελειώσει με τις καλύτερες αναμνήσεις και η φετινή χρονιά!

 

Copyright © 2024 2ο Δημοτικό Σχολείο Ελευθερίου Κορδελιού. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.

Κατασκευή  Ιστοσελίδας Τσομπαχίδου Ελισάβετ 

Please publish modules in offcanvas position.

Free Joomla! templates by Engine Templates